dilluns, 22 de maig de 2017

2

ACTIVITAT 7. COM HA ANAT?Ja m'han dit que la ballada que vau fer va ser genial!
Que ho vau fer moooolt bé i que us van venir a veure molts familiars i amics!

Tothom es va quedar molt parat de veure-us ballar tan bé!!!
FELICITATS!!!

El projecte ja s'acaba i m'agradaria que em deixéssiu aquí els vostres textosdibuixos fotos... sobre el que ha representat per a vosaltres participa-hi!

Ha estat divertit? Intens? Us ha agradat el que heu après? Creieu que heu après molt? Veieu ara les sardanes d'una altra manera? Què és el que més us ha agradat del projecte?
Endavant! Tot vostre!
SardaTIC

2 comentaris:

 1. Hola companys, som "Els cocodrils", els nens i nenes de 4t de l'escola La Presentació de la Mare de Déu.

  Quan vam començar el projecte no ens esperàvem que el projecte fos d'aquesta manera, crèiem que seria una mica avorrit, que ens costaria molt d'aprendre, que seria difícil... però a mesura que ens hem anat endinsant en el projecte hem vist que no era tan difícil com crèiem, que era més divertit del que ens pensàvem i que les sardanes no eren només un ball per persones grans sinó per tothom.

  Les activitats que hem anat fent al llarg del projecte ens han agradat molt, de la mateixa manera que també ens ha agradat molt poder anar veient com avançaven les altres escoles a través del bloc.

  Considerem que hem après molt sobre les sardanes i la cobla, i ens va agradar molt poder anar a conèixer una cobla al teatre amb un espectacle tan divertit com el que ens van fer.

  Ja per últim, la ballada final ens ha agradat molt tot i que hem de reconèixer que al principi estavem una mica nerviosos. Ens va agradar molt poder ballar juntament amb totes les altres escoles i que els pares, mares... es posessin a ballar amb nosaltres, inclús la nostra directora, alguna mestra extra i alumnes d'altres cursos van ballar amb nosaltres!

  A més a més, ens va sorprendre molt que ens entreguessin un diploma de participació, ja que és el record físic que ens quedarà de tot plegat malgrat els records viscuts siguin molt més importants!

  Fins una altra SardaTICs!

  ResponElimina
 2. Hola!
  Nosaltres som els "músics galàctics" de Badalona, del Col·legi Stma Trinitat.

  Aquesta experiència ens ha agradat molt, en primer lloc perquè hem après moltes coses sobre la sardana i la cobla que abans no sabiem i en segon lloc perquè hem conegut el vostre poble de Vilassar de Mar, que és molt bonic.

  El dia de la ballada el recordarem com un dia molt especial, amb nervis, però tranquils perquè haviem treballat de valent.

  Esperem que els nostres companys de quart hi puguin participar l'any vinent i que s'ho passin tan bé com nosaltres.

  Moltes gràcies!!


  ResponElimina